Malmöfestivalen.

Staden är fylld av människor, scener och knallar överallt. Malmöfestivalen är inne på sin andra dag och det drar en del folk. Speciellt fulla människor! :) Men det hör väl till eller nåt... Många fulla  ungdomar, och vuxna också för den delen, som kommer in här i lobbyn och vill låna toaletten. Men av erfarehet från andra år med Malmöfestivalen så är hotellets toalett endast för hotellets gäster.

Idag var jag och tittade på Maskinen som uppträdde på Stortorget på kvällen. Shit vad grymma dem är live!! Lite tråkigt att titta själv men det var bra iaf!

Nu är nattkörningen igång, så nu ska lördag bli till söndag, den 21 aug ska bli den 22 aug i våra system. Min sista ankomst kom precis och checka in, ett brudpar.. Så vackra! Så nu är det bara att köra på natten ut!

Jag har fått massa godis också! Remmar, kola och polkagrisar i olika smaker från POLKAPOJKARNA. De har kommit hit för att sälja gott gott godis på festivalen. Hälsa gärna på dem när ni åker förbi Gränna nästa gång! Centrala Gränna, POLKAPOJKARNA, supertrevliga!!!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0