Sista jobbdagen på Maxi ikväll...

Ja, imorgon bär det av söderut till Skåneland med mamma och pappa. Nu på morgonen har Smilla åkt iväg med sin nya familj för den kommande veckan... Kändes väldigt tungt att säga hejdå till min lilla vovvis, det är ju 1 ½ vecka kvar tills vi ses igen =/ Man vänjer sig fort vid det lilla energiknippet!

Kl.9 ska vi starta senast hemifrån. Jag ska bo på Scandic City i Malmö, hos mina nya Scandic-kollegor. Mor och far ska bo på Best Western några kvarter bort. Första kvällen blir väl bara att installera sig i det rum som blir mitt hem de närmaste veckorna. På måndag drar allt igång, nytt jobb, nya kollegor och nya rutiner! Ska bli grymt kul och spännande!

Mamma och pappa stannar i Malmö två nätter, sen åker de vidare till något ställe mellan Ystad och Trelleborg där de ska avnjuta sin semestervecka med små utflykter under tiden som jag jobbar. De stannar till fredag innan de åker vidare hemåt med ett stopp i Kosta.

Jag blir kvar på Scandic City och i Malmö till torsdagen den 12:e aug. När jag går av skiftet kl.7.15 på morgonen tar jag tåget hem till Degerfors. Helgen v.32 blir det jobb på Maxi Karlskoga för sista gången och på söndagkvällen bär det av neråt igen, med egen bil, mer packning och älskade vovvis!!

DET KOMMER ATT BLI SUPER!!! :)


When nothing goes right - go left!

DANCE - as though no one is watching you
LOVE - as though you have never been hurt before
SING - as though no one can hear you
LIVE - as though heaven is on earth

Livet kan väl omöjligt vara bättre än så här!? :)

Nej det är faktiskt sant. Livet leker just nu!

Idag hade jag samtal med Ica handlaren, högsta chefen Mikael, och min kassaledare Malin om min flytt till Malmö/Ystad och att de måste släppa iväg mig tidigare. Allt gick som det skulle och om två veckor flyttar jag! Eller, det är ju faktiskt mindre än två veckor nu :) På söndag är det faktiskt bara en vecka!

Mer roligt idag... för pappas del så har han äntligen fått bilen lagad. Den här gången var det AC:n som krånglade, den är nu fixad och är som ny igen.. Undrar vad som går sönder härnäst =/ Stackars pappi!

Har varit på Elgiganten och köpt ny dator också. En laptop från HP! Hade ju en bärbar innan men den sålde jag till storebror för ett år sedan. Nu när det bär av söderut och egen lya vill jag ha bärbar igen. Har dock en stationär som köptes i oktober 2009 som jag inte använder. Men men, den kommer säkert till användning den också, så småningom!
På Elgiganten tittade vi även på tv som jag ska köpa mig när jag åker neråt. Hittade en bra Samsung 32" som jag nog köper.. men som föräldrarna säger, det är bättre att vänta så slipper jag släpa på den i flytten!

Nu ska Smilla och jag ta en lång kvällspromenad. Lika bra att passa på och gå nu när man har skog runt omkring sig. Fr o m två veckor är det havs- och strandpromenader som gäller!! Inte fel det heller! :)

Film & Trubadurkväll i Tomelilla...

Ikväll är sista kvällen för den här gången i Skåneland =/ Jag har haft det så grymt sjukt roligt under mina fyra dagar här hos Emelie! Det slutade med fest igår också, men ganska så lugnt.. men idag är man bra seg!

Idag är en riktig slöödag! Vi tänkte dra till stranden men det var både molnigt och blåsigt så förmiddagen spenderades i Amandas soffa i Ystad framför tvn och Vänner-avsnitt!

Jag har även fått se min nya lägenhet som jag får tillgång till från 1 oktober, kanske tidigare :) redan 1 september! Vilken lycka det skulle vara! Då slipper jag leta panikboende för den första tiden här nere. Hur mysig lägenhet som helst, 45kvm stor med en minigarderob och en walk-in-closet. Ganska stort kök så man får plats med riktigt matbord för 4 personer, badrum med badkar... och sist men inte minst rummet, med stora fönster och SNEDTAK!! Sååå fint! Det bästa är att Emelies möbler redan finns där så slipper ta med mig annat än tv-bänk och tv!

Vi inväntar nu dagens kvällsmat som blir hemmalagad pizza, sen åker vi iväg till Tomelilla för Film & Trubadurkväll hos Eric och Agge... Blir kanon!

Skåneland i mitt hjärta <3

Just nu befinner jag mig nere i Skåne, närmare bestämt i Sjöbo. Är hemma hos Emelie och hennes familj och hälsar på i några dagar och hittills har det varit kanon!
Kom hit i torsdags eftermiddag efter att ha startat tidigt för att köra ner mot Malmö och gå på anställningsintervju. Efter intervjun styrde jag min kos mot Sjöo och Sjöbo marknad!

Torsdag kväll = Ferre, hemma 02.30
Fredag kväll = Ferre, hemma 04.30
Lördag kväll = ?? Vi är rättså sega efter två festkvällar i rad. Ikväll skulle egentligen bli den stora kvällen men vi överväger starkt att stanna hemma och slöööa istället!

Intervjun på Scandic Hotell S:t Jörgen i Malmö i torsdags gick bra, det kändes bra när jag var där och de var supertrevliga! Roligare blev det när receptionschefen Hanna ringde mig på fredagen och sa att jobbet var mitt!!
Fr o m augusti jobbar jag återigen på den fina hotellkedjan Scandic. Nattportier. Jobb 7 nätter i rad, ledig 7 nätter i rad, perfekt för Smilla som ändå bara sover på nätterna!

Nu blir det verkligen flytt på allvar! De första två månaderna får vi se vart jag hamnar, men 1 oktober är Emelies lägenhet min och det kommer att bli sååå bra! Shit vad glad jag är!! :)

RSS 2.0