Lediga veckan.

Är nu inne i min lediga vecka igen! Riktigt skönt att vara ledig varannan vecka! :)

I måndags var jag och tränade på kvällen, första gången på två veckor och det var lika kul som alltid! Ska iväg ikväll igen, testa på BodyBalance passet!

Igår hade jag massagetid på jobbet kl.15.30. Vi kom fram till att jag är väldigt stel i ryggen från mitten och uppåt. Det gjorde så ont att jag inte visste om jag skulle skratta eller gråta, men det blev skratta :P Nu ska jag bara lista ut varför jag är så stel och försöka komma på en bra lösning.
På kvällen kilade jag och Smilla över till Jonas och tittade på fotboll, men det var en ganska seg match och alla som tittade var sega så i slutet halvsov vi allihop :) till och med Smilla!

Idag ska jag sätta igång med utbildningen av det nya bokningssystemet som vi snart ska byta till på jobbet. Vi går från Fidelio till Scorpio som är en Scandic-anpassad version av Opera. Det är riktigt toppen att vi som jobbar extra eller natt kan göra utbildningen hemifrån så jag slipper åka in till Malmö och sitta där i några timmar och sen åka hem igen! :) Mycket bättre hemma!

Fredag den 15 oktober.

Det var ett tag sen jag skrev lite här... mycket har hänt!

Lediga veckan var lugn, på torsdagen lämnade jag av Smilla i Malmö där hon skulle vara hela helgen när jag var i Oslo hos Emelie :) Smilla skötte sig bra hela helgen förutom några olyckor inomhus.

Min helg i Oslo blev lite halvtaskig den också.. Resan upp gick bra, lite segt att sitta på buss i 8h men det gick. Kände att jag fick lite ont i halsen mot kvällen. Och så blev jag segare och segare, slutade med att jag somnade på soffan med massa folk runt omkring..
När jag vaknade på lördagen brände det i hela kroppen och huvudet bankade, halsen var svullen så jag kunde knappt svälja.. Najs, feber och sjuka på min Oslo helg! Senast jag var sjuk var för 2 år sedan, riktigt typiskt och dålig tajming att det skulle komma just den helgen! Men jag försökte ändå vara med så mycket som möjligt, inte åker jag upp till Oslo för att ligga sjuk på soffan. På kvällen var vi på GUETTA konserten, han var grymt bra!! Och som ett mirakel försvann all sjuka under konserten.
På söndagen mådde jag lite bättre men ändå inte bra, hemresa kl.13.30, buss hela dagen... När jag kom till Malmö och skulle ta bilen hem till Ystad efter att ha hämtat Smilla, kom jag på att bilnyckeln var kvar i lägenheten i Ystad så det blev tåg hem.

Jag har ändå jobbat 2 nätter i början av veckan men sen sjukskrev jag mig i två nätter. Febern är borta och jag har knappt ont i halsen längre men har fortfarande jätteont i huvudet så jag blir yr. Men nu ska jag jobba igen, det är svårt att hitta någon som kan ta ens nätter.. Men 3 nätter återstår på den här jobbveckan så jag får härda, sen är jag ledig en vecka igen...

Idag har jag iaf varit så duktig och betalat räkningar, ska snart hoppa in i duschen för sen ska jag iväg och klippa mig :)

Näst sista natten går mot sitt slut...

Ja, nu är det bara 2 timmar kvar tills näst sista natten för den här arbetsveckan är över. Tänk så fort det har gått! Snart är jag ledig 7 dagar igen :) Och den här gången ska jag åka till Oslo och hälsa på min fina Emeling! Smilla blir kvar i Sverige hos mina snälla kollega Maja med sambo och vovve!

Idag ska pappa skjutsa iväg mamma till Landvetter. Hon ska till Nice med en väninna. LYX!

Det verkar som om Degerfors IF får hänga kvar i Superettan utan kval i år. Tur det. De förtjänar en nystart!
Innebandylaget Karlberg där storebror numera spelar hade seriepremiär igår och de vann med 5-4! :) GRATTIS storebror!

Längtar efter min säng/soffa för lite slöande nu :)

RSS 2.0