Ingen återvändo...!

Jag har sagt ja till en lägenhet i Ystad med inflytt fr o m 1 oktober, jag har inget jobb och vet ännu inte om jag kommer in på skolan i Lund, det "enda" jag har är en massa vänner som välkomnar mig ner igen, och det är inte så lite det!

Ärligt talat så är jag supernervös över mitt impulsiva beslut, men jag ville inte missa chansen till en fin lägenhet med toppläge i centrala Ystad! Jag tar den risken!! Så nu är alla jobbtips i Ystad/Malmö trakten mer än välkomna och jag är återigen stammis på platsbankens hemsida!

Mamma och pappa suckar.. mamma för att Ystad är långt bort och pappa för ett ogenomtänkt beslut. Det är mycket "tänk om, tänk om"... men tänk om det faktiskt löser sig och blir blir bra! Vad lycklig jag skulle bli då, tillbaka i mysiga Ystad, massa vänner som inväntar mig och så har jag Smilla också!

DET BLIR BRA!!


Sommar & SOL

Idag har vi kanonväder här i Degerfors och jag är LEDIG :) Det är helt perfekt! Men idag ska jag städa här hemma, det har jag lovat mamma... (och mig själv). För det är nog mest här uppe hos mig som det behövs!
Andra planer för idag är att jag ska in till Karlskoga, till jobbet, för att handla. Vi har kanon erbjudanden den här veckan :) Nackdel med att jobba på livsmedelsbutik, man blir medveten om precis ALLA erbjudanden och går på vart enda ett! :) Den här veckan är det massa taco grejer som jag ska handla och ikväll bir det taco kväll!

På söndag åker mor och far bort på en liten "weekend-resa" fast typ mitt i veckan. De blir borta tre dagar så jag har bytt bort lite pass på jobbet så jag kan vara hemma med Smilla. Men vi passar på att åka bort vi också! Känner att jag behöver komma bort härifrån, lite egen tid eller hur man nu ska säga. Vi åker i alla fall till SKÅNELAND! Åh jag har sån längtan, varje dag, varje minut! Så på lördag morgon bär det av! Jag å Smilla får oss en egen liten roadtrip ner till Sjöbo och Ystad! MYSIGT VÄRRE!


RSS 2.0